diplomsko delo
Urška Klančar (Avtor), Franci Štampar (Mentor), Robert Veberič (Komentor)

Povzetek

Kakovost plodov fige (Ficus carica L.) na dveh lokacijah

Ključne besede

sadjarstvo;fige;smokve;Ficus carica;sladkorji;organske kisline;fenoli;kakovost;plodovi;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Klančar]
UDK: 634.37:631.524.6/.8:547.45(043.2)
COBISS: 5688953 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1590
Št. prenosov: 361
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂquality of various fig fruits (Ficus carica L.) on two different locations
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo
Strani: XII, 40 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;rutaceous and moraceous fruits;citrous fruits in general;južno sadje;agrumi;citrusi na splošno;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;agriculture in general;kmetijstvo;agricultural operations;kmetijska dela;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija;
ID: 21868