| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2023 |
| Tipologija: | 1.04 - Strokovni članek |
| UDK: | 637.14 |
| COBISS: |
162687235
|
| ISSN: | 1855-9204 |
| Št. ogledov: | 267 |
| Št. prenosov: | 8 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | A1/A2 milk from a nutritional perspective |
| Sekundarne ključne besede: | milk;proteins in milk;A1 milk;A2ß-casein;ß-casomorphin-7;A2 milk;milk preparation;genotyping;Kravje mleko;Zdravje; |
| Komentar vira: | Besedilo samo v slov.; |
| Strani: | str. 9-14 |
| Letnik: | ǂLetn. ǂ12 |
| Zvezek: | ǂšt. ǂ21 |
| Čas izdaje: | jun. 2023 |
| ID: | 22925887 |