Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2023 |
Tipologija: | 1.04 - Strokovni članek |
UDK: | 637.14 |
COBISS: |
162687235
![]() |
ISSN: | 1855-9204 |
Št. ogledov: | 267 |
Št. prenosov: | 8 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | A1/A2 milk from a nutritional perspective |
Sekundarne ključne besede: | milk;proteins in milk;A1 milk;A2ß-casein;ß-casomorphin-7;A2 milk;milk preparation;genotyping;Kravje mleko;Zdravje; |
Komentar vira: | Besedilo samo v slov.; |
Strani: | str. 9-14 |
Letnik: | ǂLetn. ǂ12 |
Zvezek: | ǂšt. ǂ21 |
Čas izdaje: | jun. 2023 |
ID: | 22925887 |