Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [S. Prpar] |
UDK: | 663.252.41:577.15 |
COBISS: | 3146360 |
Št. ogledov: | 1558 |
Št. prenosov: | 378 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of glucose/fructose ratio on alcoholic fermentation with Saccharomyces cerevisiae |
Sekundarne ključne besede: | yeasts;wine yeasts;Saccharomyces cerevisiae;chemically defined must;alcoholic fermentation;glucose;fructose;ethanol;glycolytic enzymes;hexokinases;phosphofructokinases;pyruvate kinases; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | XIII, 65 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;material bases of life;biochemistry;molecular biology;biophysics;biokemija;molekularna biologija;biofizika; |
ID: | 23310 |