diplomsko delo, univerzitetni študij
Marko Škofca (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Mojmir Wondra (Mentor)

Povzetek

Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele Posavje

Ključne besede

vino;modra frankinja;vinorodna dežela Posavje;resveratrol;parametri vina;kemična sestava;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Škofca]
UDK: 663.222:663.253:543.062:543.9
COBISS: 3458168 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1503
Št. prenosov: 348
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Wine quality parameters of Blue Franconian from Posavje winegrowing region
Sekundarne ključne besede: wines;Blue Franconian;winegrowing region Posavje;resveratrol;wine quality parameters;chemical composition;sensory properties;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 47 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;
ID: 23424
Priporočena dela:
, laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo
, laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino