Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [P. Kodrič] |
UDK: | 634.2:582.788.1:543.61:641.1 |
COBISS: | 3679608 |
Št. ogledov: | 1126 |
Št. prenosov: | 292 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Content of certain nutritional components in flesh and seed of different cornelian cherry fruit (Cornus mas L.) |
Sekundarne ključne besede: | cornelian cherry fruit;Cornaceae;Cornus mas L.;fruits;seeds;chemical composition;dry matter;ascorbic acid;colour;water content;fats;ash;fatty acids;minerals; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 53 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;stone fruits;drupes in general;koščičasto sadje;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;botany;botanika;systematic botany;sistematska botanika;rosidae;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi; |
ID: | 23510 |