Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Tušar] |
UDK: | 614.3+614.97:637.54:579.67 |
COBISS: |
3942520
![]() |
Št. ogledov: | 1198 |
Št. prenosov: | 387 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Critical control points in poultry slaughterhouse and packaging room |
Sekundarne ključne besede: | food control;food hygiene;processing plants hygiene;slaughterhouses;poultry meat;critical control points;HACCP;disinfectants;cleaning agents;Campylobacter spp.;Listeria monocytogenes;Salmonella spp.; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 73 f., [6] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;public health and hygiene;accident prevention;javno zdravje in higiena;preprečitev nesreč;sanitary inspection and control;sanitarna inšpekcija in nadzor;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;public health and hygiene;accident prevention;javno zdravje in higiena;preprečitev nesreč;animal health;veterinary hygiene;živalsko zdravje;veterinarska higiena;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija; |
ID: | 23600 |