magistrsko delo
Irena Leonida Kropf (Avtor), Avrelija Cencič (Mentor), Livija Tušar (Komentor)

Povzetek

Vpliv zniževanja soli v mesnih izdelkih na vsebnost skupnega števila mikroorganizmov

Ključne besede

krajnska klobasa;hot dog v naravnem ovitku;vsebnost soli;kronične bolezni;mikrobiologija mesnih izdelkov;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Maribor
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Založnik: [I.L. Kropf]
UDK: 637.523:579.67:613.2(043)
COBISS: 3364908 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 941
Št. prenosov: 30
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: krajnska sausage;hot dog;salt content;cronic illnes;microbiology of meat products;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Mag. delo, Univ. v Mariboru, Fak. za kmet. in biosist. vede
Strani: XI, 72 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane;
ID: 8880
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I