diplomsko delo, univerzitetni študij
Katarina Borovšak (Avtor), Tatjana Košmerl (Recenzent), Aleš Kuhar (Mentor)

Povzetek

Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjem

Ključne besede

živilska industrija;razvoj novih izdelkov;sladice;desertni prelivi;teranov preliv;raziskave tržišča;fokusne skupine;senzorično testiranje;testi preferenc;hedonski test;potrošniki;sprejemljivost pri potrošnikih;optimizacija prototipa;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Borovšak]
UDK: 339.13:338.439.5:664.144/.149:543.92
COBISS: 3947640 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1732
Št. prenosov: 389
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Optimization of new food product prototype with sensory testing
Sekundarne ključne besede: food industry;new product development;desserts;dessert toppings;teran topping;market research;focus groups;sensory testing;preference tests;hedonic test;consumers;consumers acceptance test;prototype optimization;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 58 f., [11] f. pril.
Ključne besede (UDK): social sciences;družbene vede;economics;economic science;ekonomija;ekonomske vede;trade;commerce;international economic relations;world economy;trgovina;tržišče;marketing;general questions of trade and commerce;market;splošna vprašanja o trgovanju in trgovini;social sciences;družbene vede;economics;economic science;ekonomija;ekonomske vede;economic situation;economic policy;management of the economy;economic planning;production;services;prices;menedžment gospodarstva;gospodarsko načrtovanje;proizvodnja;storitve;production and services according to economic sectors;gospodarske panoge;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;sugar;molasses;glucose etc;;sladkor;melasa;glukoza itd;;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;
ID: 23603
Priporočena dela:
, študija primera
, izzivi za trajnostni razvoj