diplomsko delo, univerzitetni študij
Suzana Povše (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Aleš Kuhar (Mentor), Lea Demšar (Komentor)

Povzetek

Senzorična sprejemljivost sadnih sokov z različno vsebnostjo sladkorja in kisline pri potrošnikih

Ključne besede

sadni sokovi;sadni nektarji;mango nektar;vsebnost sladkorja;vsebnost kisline;razvoj novih izdelkov;raziskave tržišča;fokusne skupine;senzorično testiranje;test preferenc;potrošniki;sprejemljivost pri potrošnikih;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [S. Povše]
UDK: 663.81:634.441:543.92:339.13
COBISS: 4012664 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1276
Št. prenosov: 332
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Consumers` sensory acceptability of fruit juices with different sugar and acid content
Sekundarne ključne besede: fruit juices;fruit nectars;mango nectar;sugar content;acid content;new product development;marked research;focus groups;sensory testing;preference tests;consumers;consumers acceptance test;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 69 f., [8] f. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;main ingredients for the blending of drinks;fruit and vegetable juices;syrups;liqueurs;soft drinks;glavne sestavine za mešanje pijač;sadni in zelenjavni sokovi;sirupi;likerji;brezalkoholne pijače;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;other pulp fruits;druge sočnate rastline;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;social sciences;družbene vede;economics;economic science;ekonomija;ekonomske vede;trade;commerce;international economic relations;world economy;trgovina;tržišče;marketing;general questions of trade and commerce;market;splošna vprašanja o trgovanju in trgovini;
ID: 23614
Priporočena dela:
, diplomsko delo
, primer Gornje slovenjegoriške vinske ceste