diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
Lucija Šprajc (Avtor), Tatjana Šubic (Mentor)

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

fermentirani mlečni izdelki;jogurt;spirulina;hranilna vrednost;senzorične lastnosti;funkcionalno živilo;mikrobiološka analiza;mlečnokislinska fermentacija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Založnik: [L. Šprajc]
UDK: 637
COBISS: 228626691 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 148
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Višješolska diplomska naloga
Komentar na gradivo: Diplomsko delo, Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola, Živilstvo in prehrana
Komentar vira: Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 11. 3. 2025;
Strani: 1 spletni vir (1 datoteka PDF (IX, 41 str.))
ID: 26043961