doktorska disertacija
Maja Prevolnik (Avtor), Dejan Škorjanc (Mentor), Jernej Turk (Član komisije za zagovor), Branko Kramberger (Član komisije za zagovor), Marjeta Čandek-Potokar (Komentor), Marjana Novič (Komentor)

Povzetek

Uporabnost NIR spektroskopije za določanje lastnosti mesa

Ključne besede

NIR spektroskopija;meso;mesni izdelki;kemijska sestava;kakovost mesa;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Maribor
Tipologija: 2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Založnik: [M. Prevolnik]
UDK: 637.517:543.5:005.336.3(043.3)=863
COBISS: 2935340 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 2002
Št. prenosov: 79
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: NIR spectroscopy;meat;meat products;chemical composition;meat quality;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Doktorska disertacija
Komentar na gradivo: Dokt. disert., Univ. v Mariboru, Fak. za kmet. in biosist. vede
Strani: IV, 142 f., [5] f. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;physicochemical methods of analysis (other than optical methods);science and knowledge;organization;computer science;information;documentation;librarianship;institutions;publications;znanost in znanje;organizacije;informacije;dokumentacija;bibliotekarstvo;institucije;publikacije;prolegomena;fundamentals of knowledge and culture;propaedeutics;prolegomena;splošne osnove znanosti in kulture;management;menedžment;management activities;menedžerske dejavnosti;management conditions;factors;pogoji menedžmenta;dejavniki;
ID: 7477