Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Izvor: | Maribor |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
Založnik: | [A. Drevenšek] |
UDK: | 543.5:637.5(043.2)=863 |
COBISS: | 3024684 |
Št. ogledov: | 1598 |
Št. prenosov: | 45 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Ability of NIR spectroscopy to predict chemical composition of meat and meat products |
Sekundarne ključne besede: | NIR spectroscopy;meat;meat products;chemical composition; |
URN: | URN:SI:UM: |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede |
Strani: | VII, 25 f. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;physicochemical methods of analysis (other than optical methods);applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi; |
ID: | 7726 |