| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Izvor: | Maribor |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
| Založnik: | [A. Drevenšek] |
| UDK: | 543.5:637.5(043.2)=863 |
| COBISS: |
3024684
|
| Št. ogledov: | 1598 |
| Št. prenosov: | 45 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Ability of NIR spectroscopy to predict chemical composition of meat and meat products |
| Sekundarne ključne besede: | NIR spectroscopy;meat;meat products;chemical composition; |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede |
| Strani: | VII, 25 f. |
| Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;physicochemical methods of analysis (other than optical methods);applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi; |
| ID: | 7726 |