diplomsko delo

Povzetek

Uporabnost NIR spektroskopije za napovedovanje kemične sestave mesa in mesnih izdelkov

Ključne besede

NIR spektroskopija;meso;mesni izdelki;kemijska sestava;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Maribor
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Založnik: [A. Drevenšek]
UDK: 543.5:637.5(043.2)=863
COBISS: 3024684 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1598
Št. prenosov: 45
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Ability of NIR spectroscopy to predict chemical composition of meat and meat products
Sekundarne ključne besede: NIR spectroscopy;meat;meat products;chemical composition;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede
Strani: VII, 25 f.
Ključne besede (UDK): mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;physicochemical methods of analysis (other than optical methods);applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;
ID: 7726
Priporočena dela:
, drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I
, diplomsko delo, univerzitetni študij