| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2009 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Vidmar] |
| UDK: | 637.5:546.23:543.426.1 |
| COBISS: |
3642488
|
| Št. ogledov: | 1343 |
| Št. prenosov: | 410 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Determination of selenium in meat and meat products of the Slovenian origin |
| Sekundarne ključne besede: | meat;meat products;Slovenian origin;selenium;hidride generation atomic fluorescence spectrometry;HG AFS; |
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 53 f. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;inorganic chemistry;anorganska kemija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;spectral analysis methods;optical analysis methods; |
| ID: | 23487 |