Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Vidmar] |
UDK: | 637.5:546.23:543.426.1 |
COBISS: | 3642488 |
Št. ogledov: | 1343 |
Št. prenosov: | 410 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Determination of selenium in meat and meat products of the Slovenian origin |
Sekundarne ključne besede: | meat;meat products;Slovenian origin;selenium;hidride generation atomic fluorescence spectrometry;HG AFS; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 53 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;inorganic chemistry;anorganska kemija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;spectral analysis methods;optical analysis methods; |
ID: | 23487 |