Sofia Dashko (Avtor), Nerve Zhou (Avtor), Concetta Compagno (Avtor), Jure Piškur (Avtor)

Povzetek

Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?

Ključne besede

kvasovke;evolucija;metabolizem ogljika;alkoholna fermentacija;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 602.3:582.282.23
COBISS: 3556603 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1567-1356
Št. ogledov: 4973
Št. prenosov: 140
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 826-832
Letnik: ǂVol. ǂ14
Zvezek: ǂno. ǂ6
Čas izdaje: Sep. 2014
DOI: 10.1111/1567-1364.12161
ID: 8706695