| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2014 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [E. Somrak] | 
| UDK: | 663.31:582.282.23:641.1 | 
| COBISS: | 4372344   | 
| Št. ogledov: | 405 | 
| Št. prenosov: | 125 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Optimization of cider production | 
| Sekundarne ključne besede: | fruit wines;apple wines;cider;alcoholic fermentation;apple concentrates;yeast strains;yeast nutrients;physico-chemical analysis;quality of apple wines; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XII, 65 f., [4] f. pril. | 
| ID: | 12014810 |