Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [E. Somrak] |
UDK: | 663.31:582.282.23:641.1 |
COBISS: | 4372344 |
Št. ogledov: | 405 |
Št. prenosov: | 125 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Optimization of cider production |
Sekundarne ključne besede: | fruit wines;apple wines;cider;alcoholic fermentation;apple concentrates;yeast strains;yeast nutrients;physico-chemical analysis;quality of apple wines; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 65 f., [4] f. pril. |
ID: | 12014810 |