magistrsko delo
Mitja Krevs (Avtor), Tomaž Požrl (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor), Tatjana Košmerl (Komentor)

Povzetek

Optimizacija ocetnokislinske fermentacije jabolčnih vin

Ključne besede

sadna vina;jabolčno vino;kis;jabolčni kis;ocetnokislinska fermentacija;tehnologija kisa;kemijska analiza;senzorična analiza;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Krevs]
UDK: 663.318:661.741.1:579.67:543.92
COBISS: 4681848 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 385
Št. prenosov: 84
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Optimization of acetic fermentation of cider
Sekundarne ključne besede: fruit wines;apple wine;vinegar;cider vinegar;acetic fermentation;vinegar technology;physico-chemical analysis;sensory analysis;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 53 f., [5] f. pril.
ID: 12014785