Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Krevs] |
UDK: | 663.318:661.741.1:579.67:543.92 |
COBISS: | 4681848 |
Št. ogledov: | 385 |
Št. prenosov: | 84 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Optimization of acetic fermentation of cider |
Sekundarne ključne besede: | fruit wines;apple wine;vinegar;cider vinegar;acetic fermentation;vinegar technology;physico-chemical analysis;sensory analysis; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 53 f., [5] f. pril. |
ID: | 12014785 |