| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2017 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [N. Mandl] |
| UDK: | 663.31:582.282.23:543.2/.9 |
| COBISS: |
4758392
|
| Št. ogledov: | 412 |
| Št. prenosov: | 82 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential |
| Sekundarne ključne besede: | fruit ciders;apple cider;alcoholic fermentation;yeasts;genetic diversity;chemical analysis;sensory analysis; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij mikrobiologije |
| Strani: | XII, 68 f., [4] f. pril. |
| ID: | 11985565 |