Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2017 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [N. Mandl] |
UDK: | 663.31:582.282.23:543.2/.9 |
COBISS: | 4758392 |
Št. ogledov: | 412 |
Št. prenosov: | 82 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential |
Sekundarne ključne besede: | fruit ciders;apple cider;alcoholic fermentation;yeasts;genetic diversity;chemical analysis;sensory analysis; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij mikrobiologije |
Strani: | XII, 68 f., [4] f. pril. |
ID: | 11985565 |