| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2008 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
| UDK: | 66.01:637.1 |
| COBISS: |
12374038
|
| ISSN: | 0145-8876 |
| Št. ogledov: | 2324 |
| Št. prenosov: | 118 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | bioprocesi;mlečni izdelki;kefir;kefirna zrna;rast kefirnih zrn;kemijska procesna tehnika;procesni parametri;matematični modeli; |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Strani: | str. 754-767 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ31 |
| Zvezek: | ǂiss. ǂ6 |
| Čas izdaje: | 2008 |
| DOI: | 10.1111/j.1745-4530.2007.00187.x |
| ID: | 8716980 |