Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2008 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
UDK: | 66.01:637.1 |
COBISS: | 12374038 |
ISSN: | 0145-8876 |
Št. ogledov: | 2324 |
Št. prenosov: | 118 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | bioprocesi;mlečni izdelki;kefir;kefirna zrna;rast kefirnih zrn;kemijska procesna tehnika;procesni parametri;matematični modeli; |
URN: | URN:SI:UM: |
Strani: | str. 754-767 |
Letnik: | ǂVol. ǂ31 |
Zvezek: | ǂiss. ǂ6 |
Čas izdaje: | 2008 |
DOI: | 10.1111/j.1745-4530.2007.00187.x |
ID: | 8716980 |