| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2007 |
| Tipologija: | 1.03 - Kratki znanstveni prispevek |
| Organizacija: | UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
| UDK: | 66.01:637.1 |
| COBISS: |
11728150
|
| ISSN: | 1542-6580 |
| Št. ogledov: | 2170 |
| Št. prenosov: | 41 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | kemijska procesna tehnika;mlečni izdelki;kefir;rast kefirjevih zrn;procesni parametri;procesni parametri;metoda Taguchi;RC1; |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Strani: | 8 str. |
| Letnik: | ǂVol. ǂ5 |
| Zvezek: | S8 |
| Čas izdaje: | 2007 |
| ID: | 8717409 |