Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2007 |
Tipologija: | 1.03 - Kratki znanstveni prispevek |
Organizacija: | UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
UDK: | 66.01:637.1 |
COBISS: | 11728150 |
ISSN: | 1542-6580 |
Št. ogledov: | 2170 |
Št. prenosov: | 41 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | kemijska procesna tehnika;mlečni izdelki;kefir;rast kefirjevih zrn;procesni parametri;procesni parametri;metoda Taguchi;RC1; |
URN: | URN:SI:UM: |
Strani: | 8 str. |
Letnik: | ǂVol. ǂ5 |
Zvezek: | S8 |
Čas izdaje: | 2007 |
ID: | 8717409 |