doctoral dissertation
Etjen Bizaj (Avtor), Peter Raspor (Mentor), Franc Čuš (Član komisije za zagovor), Chris D. Curtin (Komentor)

Povzetek

Interactions between contaminants and starter cultures during alcoholic fermentation

Ključne besede

vino;kvaliteta;senzorične lastnosti;grozdni sok;alkoholna fermantacija;kvasovke;starterske kulture;kontaminanti;fitofarmacevtska sredstva;mikotoksini;disertacije;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [E. Bizaj]
UDK: 663.252.4(043.3)
COBISS: 4237176 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1346
Št. prenosov: 211
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Medsebojni vpliv kontaminantov in starterskih kultur med alkoholno fermentacijo
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Doktorska disertacija
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak.
Strani: 91 f.
ID: 8903338