Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
UDK: | 641:664 |
COBISS: | 3489160 |
ISSN: | 1581-9175 |
Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
Št. ogledov: | 1104 |
Št. prenosov: | 315 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | živila;novi živilski izdelki;sladki preliv;teran;potrošniki;senzorična analiza;test preferenc;hedonski test;optimizacija prototipa; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 5-14 |
Letnik: | ǂLetn. ǂ104 |
Zvezek: | ǂšt. ǂ1 |
Čas izdaje: | jun. 2014 |
DOI: | 10.14720/aas.2014.104.1.1 |
ID: | 9094747 |