ǂthe ǂcase of dessert topping

Povzetek

Does consumer preference exceed initially indicated wishes?

Ključne besede

food;new food products;sweet topping;Teran;consumers;sensory testing;preference test;hedonic test;prototype optimization;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 641:664
COBISS: 3489160 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 1104
Št. prenosov: 315
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: živila;novi živilski izdelki;sladki preliv;teran;potrošniki;senzorična analiza;test preferenc;hedonski test;optimizacija prototipa;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 5-14
Letnik: ǂLetn. ǂ104
Zvezek: ǂšt. ǂ1
Čas izdaje: jun. 2014
DOI: 10.14720/aas.2014.104.1.1
ID: 9094747