kruh
Dušan Krnel (Prireditelj), Dušan Krnel (Prevajalec)

Povzetek

Kruh in peciva vedno vsebujejo 4 osnovne sestavine: moko, vodo, sol in kvas ali droži. To je definirano kot pred-testo ali temeljno testo, ki ga sestavljajo moka, voda in mikroorganizmi (glive kvasovke, bakterije mlečnega kisanja ali bakterije ocetnega kisanja (acetobacteraceae).

Ključne besede

projekt Sustain;učna enota;priročnik;učenje z raziskovanjem;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.04 - Strokovni članek
Organizacija: UL PEF - Pedagoška fakulteta
Založnik: Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta
UDK: 37.091.31
COBISS: 11483721 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1318-9670
Št. ogledov: 587
Št. prenosov: 105
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: teaching;science education;pouk;naravoslovna vzgoja in izobraževanje;
Vrsta datoteke: application/pdf
Vrsta dela (COBISS): Članek v reviji
Strani: str. 29-31
Letnik: ǂLetn. ǂ21
Zvezek: ǂšt. ǂ2
Čas izdaje: zima 2017
ID: 9593033
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu
, sadje in zelenjava