Iskalni niz:
išči po
išči po
išči po
išči po
Vrsta gradiva:
Jezik:
Št. zadetkov: 93
Bibliografija, kazalo ipd.
Oznake: kazala;revija Varstvoslovje;
Article, subject, and author index 2009 of the Journal of criminal justice and security
Leto: 2009 Vir: Fakulteta za varnostne vede (UM FVV)
Bibliografija, kazalo ipd.
Oznake: kazala;revija Varstvoslovje;
Article, subject, and author Index 2011 of the Journal of criminal justice and security
Leto: 2011 Vir: Fakulteta za varnostne vede (UM FVV)
Bibliografija, kazalo ipd.
Oznake: kazala;revija Varstvoslovje;
Article, subject, and author index 2012 of the Journal of criminal justice and security
Leto: 2012 Vir: Fakulteta za varnostne vede (UM FVV)
Bibliografija, kazalo ipd.
Oznake: bibliografije;
Izbor del iz obsežne bibliografije Tomaža Luckmanna
Leto: 2004 Vir: Fakulteta za družbene vede (UL FDV)
Bibliografija, kazalo ipd.
Oznake: bibliografije;
Znanstveni članki v COBISS.SI/COBIB od maja do avgusta 2003
Leto: 2003 Vir: Fakulteta za družbene vede (UL FDV)
Bibliografija, kazalo ipd.
Oznake: bibliografije;
Znanstveni članki v COBISS.SI/COBIB od septembra do decembra 2003
Leto: 2003 Vir: Fakulteta za družbene vede (UL FDV)
Bibliografija, kazalo ipd.
Oznake: revija Varstvoslovje;kazala;
Kazalo člankov ter vsebinsko in avtorsko kazalo revije Varstvoslovje za leto 2012
Leto: 2013 Vir: Fakulteta za varnostne vede (UM FVV)
Bibliografija, kazalo ipd.
Oznake: demokracija;
Elementi bibliografije
Leto: 1989 Vir: Fakulteta za družbene vede (UL FDV)
Bibliografija, kazalo ipd.
Oznake: geografija;osebne bibliografije;
Pomembnejša bibliografija akademika Igorja Vrišerja
Leto: 2000 Vir: Filozofska fakulteta (UL FF)
Bibliografija, kazalo ipd.
Oznake: slovenščina;slovenska književnost;slovenska kultura;Obdobja;zborniki;bibliografije;kazala;1980-2011;
Leto: 2011 Vir: Filozofska fakulteta (UL FF)
Št. zadetkov: 93
Ključne besede:





Leto izdaje:





Avtorji:





Repozitorij:



Tipologija:
Jezik: