drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I
Lea Demšar (Author), Tomaž Polak (Author), Božidar Žlender (Reviewer), Janez Marinšek (Reviewer)

Abstract

Tehnologije mesa in mesnin I

Keywords

meso;mesni izdelki;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Source: Ljubljana
Typology: 2.05 - Videolectures and teaching material
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDC: 637.5(075.8)(076)
COBISS: 250437120 Link will open in a new window
ISBN: 978-961-6333-86-3
Views: 3299
Downloads: 602
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
Secondary keywords: Meso;Vaje za visoke šole;Tehnologija;Mesni izdelki;
URN: URN:NBN:SI
Type (COBISS): Not categorized
Keywords (UDC): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;
ID: 12255879
Recommended works:
, drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I