skripta in delovni zvezek za laboratorijske vaje pri predmetu Živilska mikrobiologija
Barbara Jeršek (Author)

Abstract

Osnovni principi identifikacije plesni, kvasovk in bakterij v živilih

Keywords

plesni;kvasovke;bakterije;identifikacija;elektronske knjige;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Source: Ljubljana
Typology: 2.05 - Videolectures and teaching material
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDC: 579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS: 276772864 Link will open in a new window
ISBN: 978-961-6333-68-9
Views: 2168
Downloads: 317
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
Secondary keywords: Živilska mikrobiologija;Vaje za visoke šole;
URN: URN:NBN:SI
Type (COBISS): Higher education exercise book
ID: 12255893
Recommended works:
, skripta in delovni zvezek za laboratorijske vaje pri predmetu Živilska mikrobiologija
, instructions and workbook for II. part of laboratory exercises
, navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj
, instructions and workbook for food microbiology laboratory exercises
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje