navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
Barbara Jeršek (Author)

Abstract

Opisani so glavni principi določanja pomembnejših indikatorskih in patogenih mikroorganizmov v živilih ter mikrobiološka preiskava pitne vode.

Keywords

živilska mikrobiologija;elektronske knjige;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Typology: 2.05 - Videolectures and teaching material
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDC: 579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS: 290217984 Link will open in a new window
ISBN: 978-961-6908-09-2
Views: 659
Downloads: 330
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
Secondary keywords: Živila;Vaje za visoke šole;Mikrobiološka analiza;
URN: URN:NBN:SI
Type (COBISS): Higher education exercise book
Pages: 44 str.
ID: 12255967
Recommended works:
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj