diplomsko delo, univerzitetni študij

Abstract

Vpliv beljakovinskih čistilnih sredstev na tartratno stabilnost vina

Keywords

vino;vinski kamen;kalijev hidrogentartrat;KHT;stabilizacija vina;kristalizacija tartratov;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Source: Ljubljana
Typology: 2.11 - Undergraduate Thesis
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: [H. Hafner Urbančič]
UDC: 663.256:547.96(043)=163.6
COBISS: 3441784 Link will open in a new window
Views: 1356
Downloads: 332
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
Secondary title: ǂThe ǂinfluence of protein fining agents on wine tartrate stability
Secondary keywords: wines;tartrates;tartrate crystals;potassium hydrogen tartrate;KHT;tartrate crystallization;
URN: pdf
Type (COBISS): Undergraduate thesis
Thesis comment: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Pages: XII, 43 f.
Keywords (UDC): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija;
ID: 23413
Recommended works:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino