| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2008 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [S. Mate] | 
| UDK: | 663.256:54-38(043)=163.6 | 
| COBISS: | 
                
                    3442040
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 998 | 
| Št. prenosov: | 337 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂkinetics of potassium hydrogen tartrate precipitation | 
| Sekundarne ključne besede: | wines;tartrates;potassium hydrogen tartrate;wine stabilization;tartrate crystallization;induction period;model water-ethanol solutions;electrical conductivity; | 
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 57 f. | 
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;particular kinds of compound; | 
| ID: | 23414 |