| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2008 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [H. Hafner Urbančič] |
| UDK: | 663.256:547.96(043)=163.6 |
| COBISS: |
3441784
|
| Št. ogledov: | 1356 |
| Št. prenosov: | 332 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of protein fining agents on wine tartrate stability |
| Sekundarne ključne besede: | wines;tartrates;tartrate crystals;potassium hydrogen tartrate;KHT;tartrate crystallization; |
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XII, 43 f. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; |
| ID: | 23413 |