Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
UDK: | 543 |
COBISS: | 6031737 |
ISSN: | 0308-8146 |
Matična publikacija: | Food chemistry |
Št. ogledov: | 1479 |
Št. prenosov: | 339 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | persimmon;organic acids;sugars;phenolic compounds;carotenoids; |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 477-483 |
Letnik: | ǂVol. ǂ119 |
Zvezek: | ǂNo. ǂ2 |
Čas izdaje: | 2010 |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2009.06.044 |
ID: | 1032318 |