Povzetek

Comparative study of primary and secondary metabolites in 11 cultivars of persimmon fruit (Diospyros kaki L.)

Ključne besede

kemična sestava;karotenoidi;kaki;organske kisline;fenoli;antioksidanti;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 543
COBISS: 6031737 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0308-8146
Matična publikacija: Food chemistry
Št. ogledov: 1479
Št. prenosov: 339
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: persimmon;organic acids;sugars;phenolic compounds;carotenoids;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 477-483
Letnik: ǂVol. ǂ119
Zvezek: ǂNo. ǂ2
Čas izdaje: 2010
DOI: 10.1016/j.foodchem.2009.06.044
ID: 1032318