Povzetek

The influence of early yield on the accumulation of major taste and health-related compounds in black and red currant cultivars (Ribes spp.)

Ključne besede

ribez;figa sladkorji;organske kisline;sladkorji;antociani;fenoli;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634
COBISS: 7030649 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0021-8561
Št. ogledov: 913
Št. prenosov: 398
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: ribes;crop load;organic acids;sugars;phenolics;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 2682-2691
Letnik: ǂVol. ǂ60
Zvezek: ǂNo. ǂ10
Čas izdaje: 2012
DOI: 10.1021/jf204627m
ID: 1032500