| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2013 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UP FVZ - Fakulteta za vede o zdravju | 
| Založnik: | [A. Dobnik] | 
| UDK: | 613.262 | 
| COBISS: | 512409913   | 
| Št. ogledov: | 1716 | 
| Št. prenosov: | 73 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of different storage procedures and the preparation of vegetables in vitamin C | 
| Sekundarne ključne besede: | Zelenjava;Shranjevanje;Priprava;Vitamini; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Zaključna naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. na Primorskem, Fak. za vede o zdravju | 
| Strani: | VII, 39 f. | 
| ID: | 11070094 |