| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UP FVZ - Fakulteta za vede o zdravju |
| Založnik: | [A. Dobnik] |
| UDK: | 613.262 |
| COBISS: |
512409913
|
| Št. ogledov: | 1716 |
| Št. prenosov: | 73 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of different storage procedures and the preparation of vegetables in vitamin C |
| Sekundarne ključne besede: | Zelenjava;Shranjevanje;Priprava;Vitamini; |
| Vrsta dela (COBISS): | Zaključna naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. na Primorskem, Fak. za vede o zdravju |
| Strani: | VII, 39 f. |
| ID: | 11070094 |