[zaključna projektna naloga]
Ana Dobnik (Avtor), Mojca Bizjak (Mentor)

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

vitamin C;postopki shranjevanja živil;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UP FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Založnik: [A. Dobnik]
UDK: 613.262
COBISS: 512409913 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1716
Št. prenosov: 73
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of different storage procedures and the preparation of vegetables in vitamin C
Sekundarne ključne besede: Zelenjava;Shranjevanje;Priprava;Vitamini;
Vrsta dela (COBISS): Zaključna naloga
Komentar na gradivo: Univ. na Primorskem, Fak. za vede o zdravju
Strani: VII, 39 f.
ID: 11070094