magistrsko delo
Neža Mandl (Avtor), Polona Zalar (Recenzent), Neža Čadež (Mentor), Tatjana Košmerl (Komentor)

Povzetek

Genetska raznolikost kvasovk iz spontanih fermentacij jabolčnega vina in njihov biotehnološki potencial

Ključne besede

sadna vina;jabolčno vino;alkoholna fermentacija;kvasovke;genetska raznolikost;kemijska analiza;senzorična analiza;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [N. Mandl]
UDK: 663.31:582.282.23:543.2/.9
COBISS: 4758392 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 412
Št. prenosov: 82
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Sekundarne ključne besede: fruit ciders;apple cider;alcoholic fermentation;yeasts;genetic diversity;chemical analysis;sensory analysis;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij mikrobiologije
Strani: XII, 68 f., [4] f. pril.
ID: 11985565