| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2012 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [N. Česen] | 
| UDK: | 663.81:641.1:336.1 | 
| COBISS: | 4051320   | 
| Št. ogledov: | 289 | 
| Št. prenosov: | 61 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂAn ǂanalysis of consumer acceptance of the concept of smoothie beverage with functional characteristics in Slovenia | 
| Sekundarne ključne besede: | beverages;non-alcoholic beverages;functional foods;smoothie;functional beverages;additives;consumers;consumers behaviour; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije | 
| Strani: | XIV, 63 f., [26] f. pril. | 
| ID: | 11990191 |