| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [N. Česen] |
| UDK: | 663.81:641.1:336.1 |
| COBISS: |
4051320
|
| Št. ogledov: | 289 |
| Št. prenosov: | 61 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂAn ǂanalysis of consumer acceptance of the concept of smoothie beverage with functional characteristics in Slovenia |
| Sekundarne ključne besede: | beverages;non-alcoholic beverages;functional foods;smoothie;functional beverages;additives;consumers;consumers behaviour; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije |
| Strani: | XIV, 63 f., [26] f. pril. |
| ID: | 11990191 |