diplomsko delo, univerzitetni študij
Nina Česen (Avtor), Peter Raspor (Recenzent), Aleš Kuhar (Mentor)

Povzetek

Analiza sprejemljivosti koncepta pijače smoothie s funkcionalnimi lastnostmi pri slovenskih potrošnikih

Ključne besede

pijače;brezalkoholne pijače;funkcionalna živila;smoothie;funkcionalne pijače;aditivi;potrošniki;vedenje potrošnikov;nakupovalne navade;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [N. Česen]
UDK: 663.81:641.1:336.1
COBISS: 4051320 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 289
Št. prenosov: 61
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂAn ǂanalysis of consumer acceptance of the concept of smoothie beverage with functional characteristics in Slovenia
Sekundarne ključne besede: beverages;non-alcoholic beverages;functional foods;smoothie;functional beverages;additives;consumers;consumers behaviour;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije
Strani: XIV, 63 f., [26] f. pril.
ID: 11990191