| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [A. Ogrinec] | 
| UDK: | 663.123:582.282.23:577.12 | 
| COBISS: | 4738168   | 
| Št. ogledov: | 368 | 
| Št. prenosov: | 77 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Analysis of methods for determining the yeast viability between successive beer fermentation | 
| Sekundarne ključne besede: | yeasts;brewing yeasts;Saccharomyces pastorianus;beer;beer fermentation;pitching;repitching;viability;vitality;cultivability;floculation; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 63 f., [24] f. pril. | 
| ID: | 12012576 |