| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2014 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [J. Bizjak] | 
| UDK: | 663.123:582.282.33:579.22/.24 | 
| COBISS: | 4484216   | 
| Št. ogledov: | 333 | 
| Št. prenosov: | 72 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Applicabilitiy [i. e. applicability] of different methods for defining yeast vitality in a brewery | 
| Sekundarne ključne besede: | brewing yeasts;Saccharomyces pastorianus;vitality;viability;fermentation;yeast storage;diacetil reduction;vitaltitration;acidification power; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij mikrobiologije | 
| Strani: | XII, 51 f., [11] f. pril. | 
| ID: | 11987719 |