magistrsko delo
Jure Bizjak (Avtor), Polona Zalar (Recenzent), Neža Čadež (Mentor)

Povzetek

Uporabnost različnih metod določanja vitalnosti kvasovk v pivovarni

Ključne besede

pivske kvasovke;Saccharomyces pastorianus;vitalnost;živost;fermentacija;shranjevanje kvasovk;poraba diacetila;vitalna titracija;zmožnost zakisanja;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Bizjak]
UDK: 663.123:582.282.33:579.22/.24
COBISS: 4484216 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 333
Št. prenosov: 72
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Applicabilitiy [i. e. applicability] of different methods for defining yeast vitality in a brewery
Sekundarne ključne besede: brewing yeasts;Saccharomyces pastorianus;vitality;viability;fermentation;yeast storage;diacetil reduction;vitaltitration;acidification power;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij mikrobiologije
Strani: XII, 51 f., [11] f. pril.
ID: 11987719