Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Bizjak] |
UDK: | 663.123:582.282.33:579.22/.24 |
COBISS: | 4484216 |
Št. ogledov: | 333 |
Št. prenosov: | 72 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Applicabilitiy [i. e. applicability] of different methods for defining yeast vitality in a brewery |
Sekundarne ključne besede: | brewing yeasts;Saccharomyces pastorianus;vitality;viability;fermentation;yeast storage;diacetil reduction;vitaltitration;acidification power; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij mikrobiologije |
Strani: | XII, 51 f., [11] f. pril. |
ID: | 11987719 |