magistrsko delo
Aleš Ogrinec (Avtor), Tatjana Košmerl (Recenzent), Sonja Smole Možina (Mentor), Jure Zupan (Komentor)

Povzetek

Analiza primernosti metod določanja živosti kvasovk med zaporednimi fermentacijami piva

Ključne besede

kvasovke;pivske kvasovke;Saccharomyces pastorianus;pivo;fermentacija piva;inokulacija;živost;vitalnost;kultivabilnost;flokulacija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Ogrinec]
UDK: 663.123:582.282.23:577.12
COBISS: 4738168 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 368
Št. prenosov: 77
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Analysis of methods for determining the yeast viability between successive beer fermentation
Sekundarne ključne besede: yeasts;brewing yeasts;Saccharomyces pastorianus;beer;beer fermentation;pitching;repitching;viability;vitality;cultivability;floculation;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 63 f., [24] f. pril.
ID: 12012576