Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Ogrinec] |
UDK: | 663.123:582.282.23:577.12 |
COBISS: | 4738168 |
Št. ogledov: | 368 |
Št. prenosov: | 77 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Analysis of methods for determining the yeast viability between successive beer fermentation |
Sekundarne ključne besede: | yeasts;brewing yeasts;Saccharomyces pastorianus;beer;beer fermentation;pitching;repitching;viability;vitality;cultivability;floculation; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 63 f., [24] f. pril. |
ID: | 12012576 |