| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [J. Bizjak] |
| UDK: | 664.3:634.51:664.8.03:543.635 |
| COBISS: |
4589176
|
| Št. ogledov: | 388 |
| Št. prenosov: | 85 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Fatty acid composition and antioxidant potential of walnut oil |
| Sekundarne ključne besede: | walnuts;walnut oil;stability;storage;omega 3 fatty acid;fatty acids composition;free fatty acids;p-anisidine value;peroxide value;antioxidant potential;DPPH;Totox value;conjugated dienes;conjugated trienes; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 61 f. |
| ID: | 12012623 |