| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [Š. Nagode] |
| UDK: | 633.12:663.43:543.635 |
| COBISS: |
4705656
|
| Št. ogledov: | 356 |
| Št. prenosov: | 102 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Effect of malting process on phytic acid content of buckwheat |
| Sekundarne ključne besede: | buckwheat;buckwheat malt;malting;germinating;phytic acid;water content; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 73 f. |
| ID: | 12014783 |