| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Krevs] |
| UDK: | 663.318:661.741.1:579.67:543.92 |
| COBISS: |
4681848
|
| Št. ogledov: | 385 |
| Št. prenosov: | 84 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Optimization of acetic fermentation of cider |
| Sekundarne ključne besede: | fruit wines;apple wine;vinegar;cider vinegar;acetic fermentation;vinegar technology;physico-chemical analysis;sensory analysis; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 53 f., [5] f. pril. |
| ID: | 12014785 |