Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Damchevska] |
UDK: | 637.54:637.526:547.554 |
COBISS: | 4570232 |
Št. ogledov: | 334 |
Št. prenosov: | 58 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Reduction of the formation of the heterocyclic aromatic amines in heat-treated chicken meat by adding juniper extracts |
Sekundarne ključne besede: | meat;chicken meat;grilling;antioxidants;juniper extracts;creatine;creatinine;free amino acids;phenolic compounds;HPLC-MC;heterocyclic aromatic amines;cancerogenes;mutagens; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 51 f. |
ID: | 12014796 |