| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [A. Slatinek] |
| UDK: | 664.022:615.014.6:547.56 |
| COBISS: |
4541048
|
| Št. ogledov: | 352 |
| Št. prenosov: | 70 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Microencapsulation of pomegranate extract (Punica granatum L.) |
| Sekundarne ključne besede: | food engineering;encapsulation;microcapsules;pomegranate;Punica granatum L.;plant extracts;alginate;pectin;phenolic compounds;anthocyanins; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XIII, 64 f. |
| ID: | 12014802 |