| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [U. Pavčnik] |
| UDK: | 637.514.5+664.9.03:635.7:543.61 |
| COBISS: |
4227960
|
| Št. ogledov: | 266 |
| Št. prenosov: | 68 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffects of adding rosemary plant extract and pine bark extracts on the prevention of lipid oxidation in minced beef |
| Sekundarne ključne besede: | meat products;minced beef;lipid oxidation;hydroxycholesterol;plant extracts;rosemary plant extracts;pine bark plant extracts;antioxidants;fatty acids;linseed oil;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 52 f. |
| ID: | 12014814 |