| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2013 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [U. Pavčnik] | 
| UDK: | 637.514.5+664.9.03:635.7:543.61 | 
| COBISS: | 
                
                    4227960
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 266 | 
| Št. prenosov: | 68 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffects of adding rosemary plant extract and pine bark extracts on the prevention of lipid oxidation in minced beef | 
| Sekundarne ključne besede: | meat products;minced beef;lipid oxidation;hydroxycholesterol;plant extracts;rosemary plant extracts;pine bark plant extracts;antioxidants;fatty acids;linseed oil;sensory properties; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 52 f. | 
| ID: | 12014814 |