magistrsko delo
Urška Pavčnik (Avtor), Blaž Cigić (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Vpliv dodatka rastlinskih ekstaktov rožmarina in skorje bora na preprečevanje oksidacije govejih sekljancev

Ključne besede

mesni izdelki;goveji sekljanci;oksidacija lipidov;hidroksiholesteroli;rastlinski izvlečki;izvlečki rožmarina;izvlečki skorje bora;antioksidanti;maščobne kisline;laneno olje;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Pavčnik]
UDK: 637.514.5+664.9.03:635.7:543.61
COBISS: 4227960 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 266
Št. prenosov: 68
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂeffects of adding rosemary plant extract and pine bark extracts on the prevention of lipid oxidation in minced beef
Sekundarne ključne besede: meat products;minced beef;lipid oxidation;hydroxycholesterol;plant extracts;rosemary plant extracts;pine bark plant extracts;antioxidants;fatty acids;linseed oil;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 52 f.
ID: 12014814