Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [U. Pavčnik] |
UDK: | 637.514.5+664.9.03:635.7:543.61 |
COBISS: | 4227960 |
Št. ogledov: | 266 |
Št. prenosov: | 68 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffects of adding rosemary plant extract and pine bark extracts on the prevention of lipid oxidation in minced beef |
Sekundarne ključne besede: | meat products;minced beef;lipid oxidation;hydroxycholesterol;plant extracts;rosemary plant extracts;pine bark plant extracts;antioxidants;fatty acids;linseed oil;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 52 f. |
ID: | 12014814 |