Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [N. Janžekovič] |
UDK: | 637.514.5:641.526:547.554:547.56 |
COBISS: | 4546680 |
Št. ogledov: | 364 |
Št. prenosov: | 70 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffects of adding xanthohumol on the decrease of the formation of Maillard reaction products in minced beef |
Sekundarne ključne besede: | beef meat;meat products;beef patties;plant extracts;hop extract;antioxidants;phenolic compounds;xanthohumol;Maillard reaction;heteroyclic aromatic amines; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 60 f. |
ID: | 12014799 |