Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Cimerman] |
UDK: | 637.5:636.4:547.554:547.56 |
COBISS: | 4738424 |
Št. ogledov: | 321 |
Št. prenosov: | 63 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Optimization of plant extracts formation for marinade in order to reduce level of heterocyclic amines |
Sekundarne ključne besede: | meat;pork meat;meat products;emulsions;heat treatment;plant extracts;juniper extract;extract of hops;phenolic compounds;heterocyclic aromatic amines; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 58 f. |
ID: | 12014782 |