magistrsko delo
Tomaž Cimerman (Avtor), Lea Pogačnik (Recenzent), Tomaž Polak (Mentor), Lea Demšar (Komentor)

Povzetek

Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov

Ključne besede

meso;svinjsko meso;mesni izdelki;emulzije;toplotna obdelava;rastlinski ekstrakti;ekstrakt brina;ekstrakt hmelja;fenolne spojine;heterociklični aromatski amini;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Cimerman]
UDK: 637.5:636.4:547.554:547.56
COBISS: 4738424 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 321
Št. prenosov: 63
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Optimization of plant extracts formation for marinade in order to reduce level of heterocyclic amines
Sekundarne ključne besede: meat;pork meat;meat products;emulsions;heat treatment;plant extracts;juniper extract;extract of hops;phenolic compounds;heterocyclic aromatic amines;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 58 f.
ID: 12014782