| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [I. Kurent] |
| UDK: | 664.6:641.1:543.635 |
| COBISS: |
4712824
|
| Št. ogledov: | 413 |
| Št. prenosov: | 68 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of precessing on phytic acid content in different types of bread |
| Sekundarne ključne besede: | bakery products;flour;flour types;breadmaking procedures;bread;sourdough;phytic acid; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak. |
| Strani: | IX, 64 f. |
| ID: | 12014818 |