magistrsko delo s področja živilstva
Irena Kastelec (Avtor), Marjan Simčič (Mentor)

Povzetek

Vsebnost vitamina C in nitratov v zelenjavi

Ključne besede

zelenjava;kemijska sestavina;vitamin C;nitrati;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva]
UDK: 635.3/.6:543.062:577.164.2:546.17
COBISS: 3883128 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 270
Št. prenosov: 63
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Content of vitamin C and nitrates in vegetables
Sekundarne ključne besede: vegetables;chemical contents;vitamin C;nitrates;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva
Strani: XII, 110 f.
ID: 12014871